Tuotteet hakusanalla kaspian perinne (6)

Viiniklubi

Viiniklubi

Eksklusiivinen viiniklubi, joka tarjoaa jäsenille erityisiä etuja ja pääsyn rajoitettuihin viiniversioihin.
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Eksklusiivisesta reseptistä Delfino Battista luo todellisen herkun. Parhaat anjovisfileet valitaan, kääritään kaprin ympärille ja pakataan yksi kerrallaan, vain lisättynä ekstra neitsytoliiviöljyä.
Lämmönsiirto - Suora ja Epäsuora

Lämmönsiirto - Suora ja Epäsuora

Kuuma siirto, suora ja epäsuora Suorassa kuumasiirrossa kuva tulostetaan peilikuvana kantamateriaalille ja sen jälkeen siihen lisätään liima. Ennen siirtoa liima aktivoidaan lämmön avulla ja tuote tuodaan suoraan kosketuksiin kuvan kanssa. Nyt kuva tarttuu tuotteeseen ja voidaan polttaa kiinni. Tämä menetelmä on edullinen, koska siinä ei ole kuluvia komponentteja. Koneen tyypistä riippuen voidaan koristella kartiomaisia, sylinterimäisiä, soikeita ja myös suorakulmaisia tuotteita. Koristeltavan pinnan tulisi kuitenkin olla tasainen, eli ei kupera eikä kovera. Koverille tai kuperille pinnoille tai reliefille suosittelemme ennemmin epäsuoraa kuumasiirtoa. Tässä "liima" sijaitsee paperilla, johon on tulostettu oikea kuva. Lämmittämällä tämä liima sulaa kuvan alla, joka nostetaan paperilta lämmitetyllä silikonitampoonilla.
S0025 - SANTORINI

S0025 - SANTORINI

S0025 - SANTORINI
Komorien Vaniljan Alkuperä

Komorien Vaniljan Alkuperä

Komorit koostuvat neljästä saaresta: Mayotte ja kolme Ranskasta itsenäistä saarta, jotka muodostavat Komorien unionin (Suuri Komori, Anjouan ja Moheli). Suuri Komori on tulivuorisaari. Saari kärsii vakavasta vedenpuutteesta, sillä tulivuorikivet eivät pidätä vettä ja lähteitä on vähän. Pääasiallinen taloudellinen resurssi on vaniljan viljely. Vaniljaa, joka tuotiin Komoreille ennen 1930-lukua, viljellään neljällä saarella perinteisellä tavalla. Tämä oikukas orkidea tarjoaa kauniin kukkakimpun. Kukinta tapahtuu käsin naisten toimesta aamunkoitteessa. Hyvä työntekijä "naittaa" 1000–1500 vaniljakukkaa päivässä. Sadonkorjuuaikana kerätään palko palkolta, tarkasti juuri ennen "teknistä kypsymistä". Alkuperä: Komorit Alue: Suuri Komori Lajike: Planifolia Vihjeet: Kasviperäinen, kukkainen, estragoni SKU: 5430002193137 Polyolit: 25g ° Energia: 525Kcal, 2197kJ Kokonaisrasva: 49g Josta tyydyttynyttä rasvaa: 30g Hiilihydraatit: 32g Josta sokeria: 6g * Proteiini: 9g Suola: 0g
S0004 - SANTORINI

S0004 - SANTORINI

S0004 - SANTORINI